Evrything is about Love:D

Sitnice koje stvarno mogu da znace...
2007/12/01,16:43

        Ponekad nismo svesni, tj. nesvesno radimo neke stvari koje mi smatramo sitnicama, ali za druge one to nisu. Kada ste u vezi sa veoma ljubomornom osobom, svaki vas komentar, zadirkivanje mogu da se pogresno shvate. Zato, ako vam je partner/partnerka veoma ljubomorna, ne cinite takve stvari, jer to moze da dovede do raskida. Ili kad pocnete nesto da pricate, pa onda shvatite da nesmete to da kazete iz ne znam kog razloga, bolje nemojte da stajete, bolje cak i nesto slazite, jer kada kazete da ne mozete reci partneru/pertnerki to onda on/ona moze misliti samo jedno... da nemate poverenja u njega/nju... 

 

Nekoliko saveta za uspesnu vezu...
2007/11/30,20:09

1. Ne pokusavajte da promenite jedno drugo.Prihvatite jedno drugo sa svim manama i vrlinama. Naucite da cenite i isticete ono sto je u vasem odnosu dobro, i da zanemarujete i ne obracate paznju na ono sto vas iritira.

2. Ljubite se cesto,strastveno. Ne zaboravite da to cinite i tokom vodjenja ljubavi. Muskarci su ti koji na o jednostavno zaborave. Ako se to desava i u vasoj vezi, nastojte to sto pre da promenite i razgovorom ili gestovima podsetite partnera kako je to u pocetku.

3. U mucnim situacijama budite prijatelji jedno drugome. Pokazite razumevanje, mirno saslusajte sta partner ima da kaze, ne reagujte pre nego sto iznese svoje stavove ili probleme, Tek tada, zajednicki i na miran nacin, pokusajte da pronadjete resenje.

4. Hranite svoju fantaziju. Pokazite partneru/partnerki postojanje zelje, cak i kada "za to nije vreme".

5. Budite ponosni na svog partnera. Verujte u to cime se bavi, sta radi. Ne stedite na komplimentima. U suprotnom, vas partner/partnerka bi mogao da prestane da vas smatra osobom svog zivota i pocne da se osvrce okolo.

6. Ljubaznost je temelj svakog odnosa. Ako ste simpaticni i ljubazni s prijateljima, budite takvi i u vesi. Lepa rec otvara srca svake zene, ali ni muskarci nisu ne osetljivi.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu